За контакти +359879 009 566
+359878 903 665
Нов ужасяващ трилър от Никола Бьогле

Нов ужасяващ трилър от Никола Бьогле

След успеха на „Пациент 488“ и „Заговорът“ Никола Бьогле предлага на публиката нов трилър, който изважда от дълбините на историята едно страшно и мистериозно събитие. Романът „Дяволският остров“, публикуван от „Ентусиаст“, е увлекателно написан и на моменти ще накара читателите да затаят дъх от обратите в сюжета.

„Пациент 488“, „Заговорът“ и „Дяволският остров“ оформят една разтърсваща и незабравима сага от Никола Бьогле“, споделя журналистът Флоранс Далма. „Френският писател показва, че владее до съвършенство изкуството да смесва фикцията и историческата реалност.“

Третият роман на Бьогле разкрива поредния необичаен случай, с който се сблъсква инспекторката Сара Геринген. Действията в „Дяволският остров“ се развиват година след тези в „Заговорът“, когато героинята е задържана по несправедливо обвинение.

След като е освободена от затвора, бившата инспекторка от специалните части поема нов случай, който я разтърсва из основи. Докато изследва трупа на баща си, Сара Геринген е потресена. Тялото на мъжа е покрито в бял прах, крайниците му са гангренясали, а лицето му е застинало в изражение на нечовешка болка. Но когато съдебният лекар ѝ дава ключа, намерен в стомаха на баща ѝ, страхът я парализира.

От мрачните гори на Норвегия до ледените степи на Сибир главната героиня e на път да се изправи пред една ужасяваща семейна тайна. Какво ще открие в тайнствения замък, скрит сред дърветата? И ще посмее ли да стигне чак до Дяволския остров?

Базирана на реални исторически факти, тази книга задава важен въпрос: за добро или лошо, каква част от миналото продължава да живее в хората?

Нов ужасяващ трилър от Никола Бьогле
„Алто комюникейшънс енд пъблишинг“ ООД
„Алто комюникейшънс енд пъблишинг“ ООД

Сайтът ни използва Бисквитки (Cookies). За повече информация, може да посетите: