За контакти +359879 009 566
+359878 903 665
Световноизвестна история за деца пристига у нас

Световноизвестна история за деца пристига у нас

„Познай колко много те обичам“

Световноизвестната история за деца пристига у нас

Очарователния разказ на Сам Макбратни за любовта между баща и син издава „Ентусиаст“ за първи път в България. „Познай колко много те обичам“ излиза с оригиналните илюстрации на Анита Джерам. Книгата се смята за модерна детска класика, която разказва за двама герои, търсещи всевъзможни начини да изразят обичта си.

Първоначално ирландският писател Сам Макбратни пише романи за тийнейджъри, но редакторът му предлага да направи книга за по-малките читатели. Тогава авторът започва да работи с илюстраторката Анита Джерам, което води до създаването на „Познай колко много те обичам“. От 1994 г. заглавието завладява сърцата на милиони големи и малки читатели по целия свят. Преведено е на 57 езика и печели редица престижни отличия за детски книги. През 1996 г. изданието получава наградите „Забележителна детска книга“ на „American Library Association” и „Книга на годината“ на „American Booksellers Association“. През 2011 г. е премиерата на телевизионния сериал „Познай колко много те обичам“, който се излъчва в над 60 държави.

Историята започва с Малкия Кафяв Заек, който показва на баща си колко много го обича, като разтваря ръцете си колкото може и скача толкова високо, колкото може. Но Големия Кафяв Заек, който може да разтвори ръцете си повече и да скочи по-високо, го обича също толкова много. Накрая Малкия Кафяв Заек му казва, че го обича чак до Луната, но това е само наполовина на обичта на Големия Кафяв Заек.

Понякога е трудно да намериш начин да изразиш любовта си към някого. Това доказва разказът за Малкия Кафяв Заек и Големия Кафяв Заек. Особено подходяща за четене преди сън, книгата „Познай колко много те обичам“ улавя дълбоката и нежна връзка между родител и дете.

Световноизвестна история за деца пристига у нас
„Алто комюникейшънс енд пъблишинг“ ООД
„Алто комюникейшънс енд пъблишинг“ ООД

Сайтът ни използва Бисквитки (Cookies). За повече информация, може да посетите: