За контакти +359879 009 566
+359878 903 665

Приказките на Лилит и Селена

Любов на сляпо
Любов на сляпо
Приносът. Евреите за България
Приносът. Евреите за България
Автор: Хули Леонис 36180
20.00 лв. 2999-10-10 Печатно издание
Наличност: Наличен

ISBN: 9786197754018

Купи с отстъпка

заедно с други книги от:

Хули Леонис

Магичният свят на Хули Леонис ни повежда в една нова посока. Боравейки с тематиката на астрологичния 12-и дом и преплитайки я с приказната форма по един неподражаем начин, той ни разкрива света на Черната и Бялата Лунa, или Лилит и Селена.

Това е едно неочаквано, шокиращо, но и лечебно и радостно обръщане към себе си и към собствените тъмни и светли страни, за които рядко мислим и още по-рядко анализираме. Но без да приемем най-светлото и най-тъмното, ние не можем да бъдем пълноценно себе си. По един завладяващ и увлекателен начин авторът е наш спътник в това приключeние и ни показва как най-комфортно да видим и приемем себе си.

Автор

Хули Леонис

Хули Леонис е един от най-популярните астролози в България, познат с дългогодишната си практика и със своя иновативен метод на работа. Специализира в сферата на личните взаимоотношения, винаги актуална и важна тема в живота на всеки от нас: отношенията родители–дете, партньорските взаимоотношения, връзката на човека със самия себе си. Хули Леонис съчетава класическото астрологично познан...

Допълнителна информация

Година 2023
Дизайн Яна Аргиропулос, Ивайла Пеева
Обем 304 с.
Формат 13 х 20 см
Корици Меки с маншети
Категории Апостроф

За медиите

Магичният свят на Хули Леонис повежда читателите в една нова посока. В третата книга от поредицата „Приказки от XII дом“ астрологът разказва за енергиите, чрез които човек си спомня откъде идва и каква е мисията му на Земята. „Приказките на Лилит и Селена“, издавани от „Апостроф“, са едно неочаквано и вълнуващо пътешествие, което помага на хората в процеса на себепознанието и търсенето на душевна хармония.

Хули Леонис e един от най-популярните астролози в България, познат с дългогодишната си практика и със своя иновативен метод на работа. Специализира сферата на личните взаимоотношения, винаги актуална и важна тема в живота на всеки: отношенията родители–дете, партньорските взаимоотношения, връзката на човека със самия себе си. Хули Леонис съчетава класическото астрологично познание с изследването на родовата енергия и пречупва тълкуванията си през сферата на психологията.

В новата си книга астрологът отново съчетава тематиката на XII дом с приказната форма по един неподражаем начин. Този път той разкрива света на Черната и Бялата Луна, или Лилит и Селена. Взети в едно, тези енергии представляват Божествения талант да бъдеш себе си – да твориш собствената си реалност чрез свободната воля, като следваш най-високата вибрация на душата си.

Лилит и Селена носят известна астрологична аналогия, но те не са планети, а енергии, прочетени през астрологията, за да бъдат по-лесно разбрани в земен план. Селена свързва човек с душевния му потенциал, с това, което може да подобри в живота си, а Лилит му показва трудностите, през които трябва да премине, за да развие съвършената си версия.

Това е едно необикновено, шокиращо, но и лечебно и радостно обръщане към собствените си тъмни и светли страни, на които рядко обръщаш внимание и още по-рядко анализираш. Но без да се срещнеш с най-светлото и най-тъмното в душата си, не можеш да бъдеш пълноценен. По един завладяващ и увлекателен начин разказвачът в книгата е спътник в това приключение и показва как най-комфортно да видиш и приемеш себе си.

Официалната премиера на „Приказките на Лилит и Селена“ ще се състои на 7 ноември от 19:00 ч. в бар Singles, НДК.

Доставка

ДОСТАВКА

Поръчаните стоки се доставят чрез куриерскa фирмa „СПИДИ“, след като Потребителят избере начина и съответната цена за доставка на посочения от него адрес при регистрация на enthusiast.bg.

СРОК НА ДОСТАВКА

Направената поръчка ще бъде изпратена в срок до 48 часа на посочения от Потребителя адрес за доставка, и ще бъде доставена спрямо времевия диапазон за съответната услуга, предоставена от съответната куриерска фирма.
Поръчки направени след 14:00 ч. ще бъдат изпълнявани най-рано на следващия работен ден.

Ако желаете вашата поръчка да бъде изпратена възможно най-бързо, моля звъннете на телефон:

+359 878 903 665 или +359 879 009 566.

Доставката се извършва само в работни дни.

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА

enthusiast.bg ползва преференциални цени за всички свои пратки в рамките на страната касаещи услугата „врата- врата“, „врата - офис“, „oфис-офис“, „офис-автомат“ (услугата до автомат на куриерската фирма е най-евтин! Препоръчваме този вариант за доставка)
За улеснение на Потребителите и с цел избягване на грешки, enthusiast.bg използва адаптивен модул, който при направена поръчка автоматично предоставя избор на Потребителя за начина на доставка, информирайки го за съответната цена за доставка.

*За повече информация – ценова листа „Спиди“

Стойността на куриерската услуга се заплаща от клиента при доставка.
При доставка с наложен платеж, дължимата сума за стойността на поръчката и куриерската услуга се заплаща в брой на куриера срещу товарителница с опис.
Горните условия важат за доставки на територията на Република България.

За доставки извън страната, моля пишете на email адрес: dimitrov@enthusiast.bg и/или sales@enthusiast.bg. За доставки извън страната се изпозлват: "Български Пощи" АД, куриерска фирма Спиди - DPD или друг куриер спрямо изискванията на клиента.

Актулизирана информация на 31.01.2023 г.

Сайтът ни използва Бисквитки (Cookies). За повече информация, може да посетите: