За контакти +359879 009 566
+359878 903 665

2017. Войната с Русия

Ще ме намериш накрая на света
Ще ме намериш накрая на света
Шумът на върбите
Шумът на върбите
Автор: Ричард Ширеф 3132
20.00 лв. 16.00 лв. 2022-12-11 23:59:59 Печатно издание
Наличност: Наличен

ISBN: 978-619-164-236-6

„2017. Войната с Русия“ е роман за един военен конфликт, който може да бъде предизвикан от неспособността да се опълчим на руската агресия. Под ръководството на президента Путин Русия е поела по твърде опасен курс и ако бъде оставена да продължи по него, той може да я доведе до сблъсък с НАТО. А това ще означава война, която твърде лесно може да прерасне в ядрена. Тази книга разказва за поредица от погрешни решения и политически грешки, която довежда НАТО и Запада именно до катастрофална война с Русия. Подобни сценарии са твърде възможни и представляват смразяващо четиво за всички запознати с тях. Но освен това този роман подсказва, че курсът на историята може да бъде променен, когато достойните мъже и жени поемат лична отговорност за действията си. Най-важното послание на книгата е, че все още не е твърде късно да предотвратим катастрофата.

Това не е фантастично четиво, защото авторът е смел и опитен военен, бивш високопоставен командир на НАТО, който служи блестящо на Северноатлантическия пакт. Нещо повече – това е човек, който наистина разбира геополитическите реалности и рискове и е доказал, че не се бои да казва истината. Той предвиди изключително точно последиците от руската военна инвазия в Крим и присъединяването на украински територии през 2014 година. В настоящата книга генерал Ширеф отново е предвидил правилно следващите ходове на Русия.

„2017. Войната с Русия“ обрисува достоверна и стряскаща картина на една потенциална и непосредствена опасност и наистина заслужава сериозен прочит.

адмирал Джеймс Ставриди

(резервист от военноморските сили на САЩ, бивш върховен главнокомандващ на обединените сили на НАТО в Европа)

Автор

Ричард Ширеф

Генерал Ричард Ширеф е бивш заместник на върховния главнокомандващ на обединените сили на НАТО в Европа. Участвал е във военни мисии по време на Войната в Залива, в Косово, Босна и Ирак.

Допълнителна информация

Година 2017
Превод Богдан Русев
Оригинален език Английски
Дизайн Тони Ганчев
Обем 440 с.
Формат 16.5 х 23.5 cm
Корици Меки
Категории Enthusiast Books

За медиите

В началото на новата година издателство „Ентусиаст“ публикува книгата на генерал Ричард Ширеф „2017. Войната с Русия“, която разкрива един смразяващ и тежък сценарий. Според автора Западът е на път да влезе във война с Русия и това предстои да се случи през настоящата 2017 година.

Генерал Ричард Ширеф е бивш заместник на върховния главнокомандващ на обединените сили на НАТО в Европа. Участвал е във военни мисии по време на Войната в Залива, в Косово, Босна и Ирак, а книгата му идва като едно спешно предупреждение от високопоставен представител на военното командване към света.

„2017. Войната с Русия“ е роман за един военен конфликт, който може да бъде предизвикан от неспособността на Запада да се опълчи на руската агресия. Под ръководството на президента Путин Русия е поела по твърде опасен курс и ако бъде оставена да продължи по него, той може да я доведе до сблъсък с Организацията на Северноатлантическия договор – НАТО. Подобен конфликт ще означава война, която много лесно може да прерасне в ядрена.

Книгата „2017. Войната с Русия“ разказва за поредица от погрешни решения и политически грешки, която довежда НАТО и Запада именно до катастрофален военен конфликт с Русия. Подобни сценарии са твърде възможни и представляват смразяващо четиво за всички запознати с тях. И въпреки че произведението има всички елементи на художествената литература, то съдържа подробен анализ на отношенията между Алианса и Москва с оглед на събитията в Украйна и Сирия.

В книгата си бившият заместник-командващ силите на НАТО в Европа дава обстойни данни за армията и бойната техника на Русия и НАТО. Авторът допълва, че руският президент става все по-агресивен и не изключва вероятността Кремъл да нападне някоя членка на Алианса. Потенциалните първи жертви, според Ширеф, ще са Литва, Латвия и Естония".

„Това не е фантастично четиво, защото авторът е смел и опитен военен, бивш високопоставен командир на НАТО, който служи блестящо на Северноатлантическия пакт. Нещо повече – това е човек, който наистина разбира геополитическите реалности и рискове и е доказал, че не се бои да казва истината. Той предвиди изключително точно последиците от руската военна инвазия в Крим и присъединяването на украински територии през 2014 година. В настоящата книга генерал Ширеф отново е предвидил правилно следващите ходове на Русия“, казва адмирал Джеймс Ставриди, резервист от военноморските сили на САЩ и бивш върховен главнокомандващ на обединените сили на НАТО в Европа.

„2017. Войната с Русия“ обрисува достоверна и стряскаща картина на една възможна и непосредствена опасност. Генерал Ричард Ширеф се позовава на опита си, за да изложи съвсем ясно и недвусмислено всички рискове, пред които са изправени в момента Америка и Западът. Но освен че излага този ужасяващ сценарий, романът подсказва, че курсът на историята може да бъде променен. Най-важното послание на книгата е, че все още не е твърде късно да предотвратим катастрофата.

Доставка

ДОСТАВКА

Поръчаните стоки се доставят чрез куриерскa фирмa „СПИДИ“  и „ЕКОНТ“ (временно не се извършват доставки с куриерска фирма "ЕКОНТ"!) след като Потребителя избере начина и съответната цена за доставка на посочения от него адрес при регистрация на enthusiast.bg.

СРОК НА ДОСТАВКА

Направената поръчка ще бъде изпратена в срок до 48 часа на посочения от Потребителя адрес за доставка, и ще бъде доставена спрямо времевия диапазон за съответната услуга, предоставена от съответната куриерска фирма.
Поръчки направени след 14:00ч. ще бъдат изпълнявани най-рано в следващия работен ден.

Ако желаете вашата поръчка да бъде изпратена възможно най-бързо, моля звъннете на телефон: +359 878 903 665 или +359 879 009 566.
Доставката се извършва само в работни дни.

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА

enthusiast.bg ползва преференциални цени за всички свои пратки в рамките на страната касаещи услугата „врата- врата“, „врата - офис“, „oфис-офис“, „офис-автомат“ (услугата до автомат на куриерската фирма е най-евтин! Препоръчваме този вариант за доставка)
За улеснение на Потребителите и с цел избягване на грешки, enthusiast.bg използва адаптивен модул, който при направена поръчка автоматично предоставя избор на Потребителя за начина на доставка, информирайки го за съответната цена за доставка.

*За повече информация – ценова листа „Спиди“

*За повече информация – ценова листа „ЕКОНТ“ временно не се извършват доставки с куриерска фирма „ЕКОНТ“!

Стойността на куриерската услуга се заплаща от клиента при доставка.
При доставка с наложен платеж, дължимата сума за стойността на поръчката и куриерската услуга се заплаща в брой на куриера срещу товарителница с опис.
Горните условия важат за доставки на територията на Република България.

За доставки извън страната, моля пишете на email адрес: dimitrov@enthusiast.bg и/или sales@enthusiast.bg. За доставки извън страната се изпозлват: "Български Пощи" АД, куриерска фирма Спиди - DPD или друг куриер спрямо изискванията на клиента.

Актулизирана информация на 10.03.2022г.

Сайтът ни използва Бисквитки (Cookies). За повече информация, може да посетите: