За контакти +359879 009 566
+359878 903 665

Нашето вечно утре

Око в нощта
Око в нощта
850 въпроса и отговора
850 въпроса и отговора
Автор: Габриел Зевин 36205
24.00 лв. 2999-10-10 Печатно издание
Наличност: Наличен

ISBN: 978-619-164-595-4

„Нашето вечно утре“ е една от най-добрите книги, които съм чел.“ – Джон Грийн

 

Две деца се запознават в стая за игри в една болница в края на 80-те години. Едното придружава болната си сестра, а другото се възстановява след тежка катастрофа. Дните и месеците са дълги на такова място. Общата им любов към видеоигрите се превръща в споделен свят – на забавление, бягство от реалността и ожесточена конкуренция. Но това време скоро приключва.

Когато двамата се срещат няколко години по-късно, всички тези спомени ги връхлитат. Искрата е моментална и те започват да работят над това, което обичат – да правят игри, които да радват, предизвикват и увличат играчите, и едновременно с това в дигиталните светове намират интимността, която им се изплъзва в реалния живот.

Това е многопластова история за перфектните светове, които Сам и Сейди създават, и за несъвършения свят, в който живеят; за израстването, себеоткриването и успеха, който променя правилата на играта; за любовта, душевната и физическата болка, от която е невъзможно да се скрием. И за живота, който е просто една нечестна игра.

„Нашето вечно утре“ е интимна възхвала на златния век на видеоигрите, но е и разказ за двама души, които се опитват да преодолеят ограниченията на личностите си, за да открият различни форми на любов и обич. Роман, който изследва природата на идентичността, креативността, провала, изкупителните способности на игрите и нуждата да се свързваме: да обичаме и да бъдем обичани.

 

© Изображение на корицата: „Голямата вълна край Канагава“, Кацушика Хокусай. Музей на изкуството „Метрополитън“, Ню Йорк

Автор

Габриел Зевин

Габриел Зевин е американска писателка и сценарист. Завършва филология в „Харвард“ през 2000 г., след което се посвещава изцяло на писането. До момента са публикувани 10 нейни романа, преведени на над 40 езика. Най-новото ѝ заглавие „Нашето вечно утре“ се радва на особено голям успех по целия свят, като през 2022 г. получава отличието за най-добра художествена книга ...

Допълнителна информация

Година 2024
Превод Богдана Димитрова
Оригинален език Английски
Дизайн Джон Гал | Яна Аргиропулос, адаптация
Обем 536 с.
Формат 14 х 21 см.
Корици Меки
Категории Enthusiast Books

За медиите

Отличена за най-добра художествена книга през 2022 г. от Goodreads Choice Awards, „Нашето вечно утре“ от американската писателка Габриел Зевин е тук, за да завладее българската публика. Романът, издаван у нас от „Ентусиаст“, разкрива перфектните светове, които двама души създават, и несъвършената действителност, в която живеят. Изданието доказва своя безапелационен успех, като попада в списъците с най-продавани заглавия на Amazon, New York Times, Sunday Times и списание TIME. Още преди премиерата на книгата, след търг с 25 продуцентски компании, Paramount Studios придобиват правата за екранизиране на историята.

До момента са публикувани 10 романа на Габриел Зевин, които са преведени на над 40 езика. С най-новото си заглавие „Нашето вечно утре“ авторката придобива голяма популярност в литературните среди, а известният писател Джон Грийн определя книгата като „абсолютно великолепна“. Зевин получава признание и във филмовото поприще за работата ѝ по лентата „Разговори с други жени“ с участието на Хелена Бонъм Картър и Арън Екхарт, за която има номинация за най-добър дебютен сценарий на Film Independent Spirit Awards.

„Нашето вечно утре“ представлява многопластова история за израстването, себеоткриването и успеха, който променя правилата на играта, за любовта, душевната и физическата болка, от която е невъзможно да се скрием. И за живота, който е просто една нечестна игра.

Две деца се запознават в педиатрична болница в края на 80-те години. Едното придружава сестра си, а другото се възстановява след тежка катастрофа. Дните и месеците минават дълго на такова място, а общата любов на Сам и Сейди към видеоигрите се превръща в споделен свят – на забавление, бягство от реалността и ожесточена конкуренция. Но това време скоро приключва.

Когато двамата се срещат няколко години по-късно, всички тези спомени ги връхлитат. Искрата е моментална и те започват да работят над това, което обичат – да правят игри, които да радват, предизвикват и увличат, и едновременно с това в дигиталните светове намират интимността, която им се изплъзва в реалния живот.

Това е роман за двама души, които се опитват да преодолеят ограниченията на личностите си, за да открият различни форми на любов. Той изследва природата на идентичността, креативността, провала, изкупителните способности на игрите и нуждата да се свързваме: да обичаме и да бъдем обичани.

„Нашето вечно утре“ резонира с мен по лични причини, но мисля, че изследването на Зевин върху партньорството и сътрудничеството си заслужава да бъде прочетено“, споделя Бил Гейтс. „Дори и да сте скептични относно книга за видеоигри, сюжетът в нея представя страхотна метаморфоза на човешката връзка.“

Доставка

ДОСТАВКА

Поръчаните стоки се доставят чрез куриерскa фирмa „СПИДИ“, след като Потребителят избере начина и съответната цена за доставка на посочения от него адрес при регистрация на enthusiast.bg.

СРОК НА ДОСТАВКА

Направената поръчка ще бъде изпратена в срок до 48 часа на посочения от Потребителя адрес за доставка, и ще бъде доставена спрямо времевия диапазон за съответната услуга, предоставена от съответната куриерска фирма.
Поръчки направени след 14:00 ч. ще бъдат изпълнявани най-рано на следващия работен ден.

Ако желаете вашата поръчка да бъде изпратена възможно най-бързо, моля звъннете на телефон:

+359 878 903 665 или +359 879 009 566.

Доставката се извършва само в работни дни.

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА

enthusiast.bg ползва преференциални цени за всички свои пратки в рамките на страната касаещи услугата „врата- врата“, „врата - офис“, „oфис-офис“, „офис-автомат“ (услугата до автомат на куриерската фирма е най-евтин! Препоръчваме този вариант за доставка)
За улеснение на Потребителите и с цел избягване на грешки, enthusiast.bg използва адаптивен модул, който при направена поръчка автоматично предоставя избор на Потребителя за начина на доставка, информирайки го за съответната цена за доставка.

*За повече информация – ценова листа „Спиди“

Стойността на куриерската услуга се заплаща от клиента при доставка.
При доставка с наложен платеж, дължимата сума за стойността на поръчката и куриерската услуга се заплаща в брой на куриера срещу товарителница с опис.
Горните условия важат за доставки на територията на Република България.

За доставки извън страната, моля пишете на email адрес: dimitrov@enthusiast.bg и/или sales@enthusiast.bg. За доставки извън страната се изпозлват: "Български Пощи" АД, куриерска фирма Спиди - DPD или друг куриер спрямо изискванията на клиента.

Актулизирана информация на 31.01.2023 г.

Сайтът ни използва Бисквитки (Cookies). За повече информация, може да посетите: