За контакти +359879 009 566
+359878 903 665

Танц на вселени

Комплект с книги на Венета Райкова
Комплект с книги на Венета Райкова
Бунтарката
Бунтарката
Автор: Антония Нотева 6489
20.00 лв. 2999-10-10 Печатно издание
Наличност: Наличен

ISBN: 978-619-164-321-9

12.00 лв. Електронно издание

ISBN: 978-619-164-345-5

Алис има перфектната работа, нова кола и красив котарак със странни навици. Какво повече би могла да иска от живота една млада, амбициозна и независима жена? Тя е безнадеждна романтичка, но не вярва в съществуването на Господин Перфектен. Затова пък си представя какъв щеше да е животът ѝ в една паралелна вселена, където всичко е съвършено.

Когато среща Максим, в негово лице открива духовит мъж, с когото си разменят пиперливи закачки. Това е и причината да станат толкова добри приятели. Лесното общуване и непрестанните шеги между двамата ги сближават, но съществува ли истинско приятелство между двата пола, или винаги има и сексуално привличане? В другата вселена той би бил нейният перфектен партньор, но в реалността нещата не са толкова прости, защото Максим има прекрасна годеница, а животът не е романтична комедия с щастлив край. Обаче съдбата понякога има извратено чувство за хумор.

'Забавна, сладка и секси нетипична любовна история.

„Танц на вселени“ е дебютният роман на Антония Нотева. Тя живее (поне) два живота – подобно на героя Нео от „Матрицата“ (любим филм) – един официален и един подмолно удовлетворяващ. За официалния (онзи на дългогодишен държавен служител) тя отдавна се оправдава, че не само се е случил случайно, но и още по-случайно продължава да се случва. За подмолния, който нахално оставя все по-видими доказателства през годините, може да се кажат няколко неща. Всъщност Антония е от онези неспокойни души, които не могат да си намерят нито мястото, нито призванието.  И някога е завиждала на хората, които знаят за какво са родени. За едната и единствена цел. Защото при нея целите винаги са били много – красота, познание, смях, вълнение, развитие, свързване… Антония е търсач. И комик. И сърце. И колекционер. Колекционер на мигове. И реални, и нереални. Защото за душата няма значение в коя вселена е преживяна емоцията.

 

Антония Нотева

Тя се казва Антония Нотева и живее (поне) два живота – подобно на героя Нео от „Матрицата“ (любим филм) – един официален и един подмолно удовлетворяващ. За официалния (онзи на дългогодишен държавен служител) тя отдавна се оправдава, че не само се е случил случайно, но и още по-случайно продължава да се случва. За подмолния, който нахално оставя все по-видими доказателст...

Година 2020
Дизайн Яна Аргиропулос
Обем 540 с.
Формат 14 х 21 cm
Корици Меки
Категории Enthusiast Books

В навечерието на най-романтичния ден от годината издателство „Ентусиаст“ публикува „Танц на вселени“ – дебютния роман на едно от най-новите имена в българската литература Антония Нотева. С необходимата доза чувство за хумор авторката разказва сладка и секси нетипична история за любовта, влюбването и за онова, което сме готови да пожертваме по пътя към щастието.

Антония Нотева живее поне два живота. За официалния (онзи на дългогодишен държавен служител) тя отдавна се оправдава, че не само се е случил случайно, но и още по-случайно продължава да се случва. За „подмолния“ ѝ живот на творец, както самата тя го определя, годините оставят все по-видими следи. Като дете Антония вярва, че ще стане художник, на 20 иска да бъде психолог, а на 25 – фотограф. На 30 прописва стихове, отличени с 2 награди – от Националния литературен конкурс „Витошко лале“ и от Националния конкурс за поезия „Пролет моя“.

Скоро след това Антония публикува първата си стихосбирка „Дресьор на хаоса“, започва да пише за популярни женски сайтове и създава първия си разказ, който бавно се превръща в... роман. Така се ражда „Танц на вселени“ – романтична и вълнуваща книга, изпълнена с красота, познание, смях, вълнение, развитие, свързване.

Главната героиня в него, Алис, има перфектната работа, нова кола и красив котарак със странни навици. Какво повече би могла да иска от живота една млада, амбициозна и независима жена? Тя е безнадеждна романтичка, но не вярва в съществуването на Господин Перфектен. Затова пък си представя какъв щеше да е животът ѝ в една паралелна вселена, където всичко е съвършено.

Когато среща Максим, в негово лице открива духовит мъж, с когото си разменят пиперливи закачки. Това е и причината да станат толкова добри приятели. Лесното общуване и непрестанните шеги между двамата ги сближават, но съществува ли истинско приятелство между двата пола, или винаги има и сексуално привличане? В другата вселена той би бил нейният перфектен партньор, но в реалността нещата не са толкова прости, защото Максим има прекрасна годеница, а животът не е романтична комедия с щастлив край. Особено когато тази годеница е най-добрата приятелка на Алис. Оказва се, че съдбата понякога има извратено чувство за хумор.

ДОСТАВКА

Поръчаните стоки се доставят чрез куриерскa фирмa „СПИДИ“  и „ЕКОНТ“ (временно не се извършват доставки с куриерска фирма "ЕКОНТ"!) след като Потребителя избере начина и съответната цена за доставка на посочения от него адрес при регистрация на enthusiast.bg.

СРОК НА ДОСТАВКА

Направената поръчка ще бъде изпратена в срок до 48 часа на посочения от Потребителя адрес за доставка, и ще бъде доставена спрямо времевия диапазон за съответната услуга, предоставена от съответната куриерска фирма.
Поръчки направени след 14:00ч. ще бъдат изпълнявани най-рано в следващия работен ден.

Ако желаете вашата поръчка да бъде изпратена възможно най-бързо, моля звъннете на телефон: +359 878 903 665 или +359 879 009 566.
Доставката се извършва само в работни дни.

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА

enthusiast.bg ползва преференциални цени за всички свои пратки в рамките на страната касаещи услугата „врата- врата“, „врата - офис“, „oфис-офис“, „офис-автомат“ (услугата до автомат на куриерската фирма е най-евтин! Препоръчваме този вариант за доставка)
За улеснение на Потребителите и с цел избягване на грешки, enthusiast.bg използва адаптивен модул, който при направена поръчка автоматично предоставя избор на Потребителя за начина на доставка, информирайки го за съответната цена за доставка.

*За повече информация – ценова листа „Спиди“

*За повече информация – ценова листа „ЕКОНТ“ временно не се извършват доставки с куриерска фирма „ЕКОНТ“!

Стойността на куриерската услуга се заплаща от клиента при доставка.
При доставка с наложен платеж, дължимата сума за стойността на поръчката и куриерската услуга се заплаща в брой на куриера срещу товарителница с опис.
Горните условия важат за доставки на територията на Република България.

За доставки извън страната, моля пишете на email адрес: dimitrov@enthusiast.bg и/или sales@enthusiast.bg. За доставки извън страната се изпозлват: "Български Пощи" АД, куриерска фирма Спиди - DPD или друг куриер спрямо изискванията на клиента.

Актулизирана информация на 10.03.2022г.

Сайтът ни използва Бисквитки (Cookies). За повече информация, може да посетите: