За контакти +359879 009 566
+359878 903 665

Усещане за вкус. Зима

Усещане за вкус. Пролет
Усещане за вкус. Пролет
Уника. Пламъка на живота
Уника. Пламъка на живота
Автор: Борис Петров/ chef Петров 3267
9.90 лв. 2999-10-10 Печатно издание
Наличност: Наличен

ISBN: 978-619-164-098-0

В ръцете си държите първата от поредица книги, в която събрах любовта си към храната, за да ви я предам. Преди да прелистите към рецептите, за да ги приготвите за най-любимите си хора, ви подарявам моите „10 начина да бъдеш по-щастлив в кухнята”.

1. Мечтай – това ще ти помогне да изградиш едно уникално настояще, да създадеш бъдеще без граници, защото този, който мечтае – живее, a този, който живее – се развива.

2. Бъди иноватор – защото само с нови, дори абсурдни идеи, ще намериш необходимите съставки, които ще балансират творбите ти до съвършенство.

3. Учи се – от грешките и паденията си; по този начин ще се опознаеш и оцениш.

4. Освободи се – но без да излизаш от реалността; само свободен ще достигнеш до най-доброто за теб и околните.

5. Бори се – защитавай идеите си; само така другите ще научат за твоята сила.

6. Визуализирай – опитай да сътвориш с ръцете си всичко, което видиш с ума си.

7. Анализирай – наблюдавай внимателно всичко около теб; най-малките детайли маркират разликата между провала и успеха.

8. Забавлявай се – с всичко хубаво и намери полза от всичко лошо, което се случва в кухнята; забавлявай се истински при всяка възможност, във всяка секунда, защото само така ще изгониш стреса. 9. Смей се – винаги и по всяко време; укрепва живота, енергизира тялото, освежава мозъка, прави те по-креативен, страстен и по-наясно какво правиш и за кого го правиш.

10. Обичай – защото животът е плод на любовта; храната е чиста любов, която се изразява чрез нашите ръце.

Chef Петров

Борис Петров/ chef Петров

Борис Петров е един от най-добрите родни майстори-готвачи, получил признание и в Европа. От блюдата му са оставали очаровани много звезди и дипломати. Той е най-бързо издигналият се българин в кулинарната йерархия на Иберийския полуостров. Съвсем скоро отвори врати първият му ресторант в София. А всяка делнична сутрин chef Петров влиза в домовете на зрителите на TV7, за да предложи уникалните ...

Година 2013
Дизайн TV7
Обем 72 с.
Формат 15 х 21 cm
Корици Меки
Категории Enthusiast Books
ДОСТАВКА

Поръчаните стоки се доставят чрез куриерскa фирмa „СПИДИ" или "ЕКОНТ' след като Потребителя избере начина и съответната цена за доставка на посочения от него адрес при регистрация на enthusiast.bg.

СРОК НА ДОСТАВКА

Направената поръчка ще бъде изпратена в срок до 48 часа на посочения от Потребителя адрес за доставка, и ще бъде доставена спрямо времевия диапазон за съответната услуга, предоставена от съответната куриерска фирма.
Поръчки направени след 14:00ч. ще бъдат изпълнявани най-рано в следващия работен ден.

Ако желаете вашата поръчка да бъде изпратена възможно най-бързо, моля звъннете на телефон: +359 878 903 665 или +359 879 009 566.
Доставката се извършва само в работни дни.

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА

enthusiast.bg ползва преференциални цени за всички свои пратки в рамките на страната касаещи услугата „врата- врата“, „врата - офис“, "oфис-офис"
За улеснение на Потребителите и с цел избягване на грешки, enthusiast.bg използва адаптивен модул, който при направена поръчка автоматично предоставя избор на Потребителя за начина на доставка, информирайки го за съответната цена за доставка.

*За повече информация – ценова листа „Спиди“

*За повече информация – ценова листа „ЕКОНТ“

Стойността на куриерската услуга се заплаща от клиента при доставка.
При доставка с наложен платеж, дължимата сума за стойността на поръчката и куриерската услуга се заплаща в брой на куриера срещу товарителница с опис.
Горните условия важат за доставки на територията на Република България.

За доставки извън страната, моля пишете на email адрес: dimitrov@enthusiast.bg и/или sales@enthusiast.bg. За доставки извън страната се изпозлват : "Български Пощи" АД, куриерска фирма Спиди - DPD или друг куриер спрямо изискванията на клиента.

Сайтът ни използва Бисквитки (Cookies). За повече информация, може да посетите: