За контакти +359879 009 566
+359878 903 665

Познай колко много те обичам

Това не е краят на книгите
Това не е краят на книгите
Матилда - твърди корици
Матилда - твърди корици
Автори: Сам Макбратни , Анита Джерам 36033
18.00 лв. 2999-10-10 Печатно издание
Наличност: Наличен

ISBN: 978-619-164-451-3

Малкия Кафяв Заек показва на баща си колко много го обича: колкото може да
разтвори ръцете си; колкото високо може да скочи. Но Големия Кафяв Заек,
който може да разтвори ръцете си повече и да скочи по-високо, го обича също
толкова много. Е, тогава Малкия Кафяв Заек му казва, че го обича чак до
Луната, но това е само наполовина на обичта на Големия Кафяв Заек.


„Това е книга, която и родителите, и децата обожават ... всеки възрастен би я
чел отново и отново преди лягане!“
– „Гардиън“

Автор

Сам Макбратни

Сам Макбрaтни е ирландски писател, роден през 1943 г. Създател е на над 50 детски и тийнейджърски книги. Авторът е познат най-вече с произведението си „Познай колко много те обичам“, от което са разпродадени над 30 милиона бройки по целия свят и е преведено на над 53 езика.

По собствени думи Макбратни прекарва следвоенното си детство „в къси панталони и суичър на &b...

Анита Джерам

Анита Джерам е родена и израснала в Портсмут, Англия. След като напуска училище, тя изучава визуални изкуства и започва курс по илюстрации. Първата ѝ книга „Bill’s Belly Button“ е публикувана една година след като се дипломира.


През 1994 г. илюстрациите на Джерам за „Познай колко много те обичам“ печелят наградата „Kurt Maschler“....

Допълнителна информация

Година 2022
Превод Петя К. Димитрова
Оригинален език Английски
Художник Анита Джерам
Обем 32 с.
Формат 21,5 х 24,5
Корици Твърди
Категории Enthusiast Children's Books
Намаления до 35%

За медиите

Очарователния разказ на Сам Макбратни за любовта между баща и син издава „Ентусиаст“ за първи път в България. „Познай колко много те обичам“ излиза с оригиналните илюстрации на Анита Джерам. Книгата се смята за модерна детска класика, която разказва за двама герои, търсещи всевъзможни начини да изразят обичта си.

Първоначално ирландският писател Сам Макбратни пише романи за тийнейджъри, но редакторът му предлага да направи книга за по-малките читатели. Тогава авторът започва да работи с илюстраторката Анита Джерам, което води до създаването на „Познай колко много те обичам“. От 1994 г. заглавието завладява сърцата на милиони големи и малки читатели по целия свят. Преведено е на 57 езика и печели редица престижни отличия за детски книги. През 1996 г. изданието получава наградите „Забележителна детска книга“ на „American Library Association” и „Книга на годината“ на „American Booksellers Association“. През 2011 г. е премиерата на телевизионния сериал „Познай колко много те обичам“, който се излъчва в над 60 държави.

Историята започва с Малкия Кафяв Заек, който показва на баща си колко много го обича, като разтваря ръцете си колкото може и скача толкова високо, колкото може. Но Големия Кафяв Заек, който може да разтвори ръцете си повече и да скочи по-високо, го обича също толкова много. Накрая Малкия Кафяв Заек му казва, че го обича чак до Луната, но това е само наполовина на обичта на Големия Кафяв Заек.

Понякога е трудно да намериш начин да изразиш любовта си към някого. Това доказва разказът за Малкия Кафяв Заек и Големия Кафяв Заек. Особено подходяща за четене преди сън, книгата „Познай колко много те обичам“ улавя дълбоката и нежна връзка между родител и дете.

Доставка

ДОСТАВКА

Поръчаните стоки се доставят чрез куриерскa фирмa „СПИДИ“, след като Потребителят избере начина и съответната цена за доставка на посочения от него адрес при регистрация на enthusiast.bg.

СРОК НА ДОСТАВКА

Направената поръчка ще бъде изпратена в срок до 48 часа на посочения от Потребителя адрес за доставка, и ще бъде доставена спрямо времевия диапазон за съответната услуга, предоставена от съответната куриерска фирма.
Поръчки направени след 14:00 ч. ще бъдат изпълнявани най-рано на следващия работен ден.

Ако желаете вашата поръчка да бъде изпратена възможно най-бързо, моля звъннете на телефон:

+359 878 903 665 или +359 879 009 566.

Доставката се извършва само в работни дни.

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА

enthusiast.bg ползва преференциални цени за всички свои пратки в рамките на страната касаещи услугата „врата- врата“, „врата - офис“, „oфис-офис“, „офис-автомат“ (услугата до автомат на куриерската фирма е най-евтин! Препоръчваме този вариант за доставка)
За улеснение на Потребителите и с цел избягване на грешки, enthusiast.bg използва адаптивен модул, който при направена поръчка автоматично предоставя избор на Потребителя за начина на доставка, информирайки го за съответната цена за доставка.

*За повече информация – ценова листа „Спиди“

Стойността на куриерската услуга се заплаща от клиента при доставка.
При доставка с наложен платеж, дължимата сума за стойността на поръчката и куриерската услуга се заплаща в брой на куриера срещу товарителница с опис.
Горните условия важат за доставки на територията на Република България.

За доставки извън страната, моля пишете на email адрес: dimitrov@enthusiast.bg и/или sales@enthusiast.bg. За доставки извън страната се изпозлват: "Български Пощи" АД, куриерска фирма Спиди - DPD или друг куриер спрямо изискванията на клиента.

Актулизирана информация на 31.01.2023 г.

Сайтът ни използва Бисквитки (Cookies). За повече информация, може да посетите: