За контакти +359879 009 566
+359878 903 665

Комплект „Йога“

Парфюмът на изгнанието
Парфюмът на изгнанието
Божествената майка
Божествената майка
Автори: Свами Вишну Девананда , Българска йога асоциация 36195
39.00 лв. 31.20 лв. 2030-01-29 14:21:35 Печатно издание
Наличност: Наличен

ISBN: 000-000-000-000-2

Комплект за начинаещи и напреднали в йога учението.

„Пълно ръководство по йога“ на гуруто Свами Вишну Девананда от десетилетия помага на хиляди хора да изпитат невероятните ползи от древната наука за йога върху човешкото тяло, ум и дух.

Забележителен в умението си да обяснява ясно дори най-сложните езотерични концепции, Свами Вишну предлага цялостна програма, благодарение на която всеки от нас би могъл да изпита мощната сила на йога. С помощта на 146 илюстрации авторът показва всички основни йога пози и дава подробни инструкции за тяхното изпълнение.

  • Как да релаксираме и заредим ума си.
  • Как да увеличим физическата си сила и гъвкавост.
  • Как да постигнем духовно осъзнаване.
  • Как да помогнем на тялото да използва кислорода и хранителните вещества по най-пълноценния начин.
  • Как да предотвратим болестите и да забавим стареенето.

„Йога хранене“ - книгата е подготвена от авторски колектив на Българската йога асоциация. В нея ще откриете над 100 бюджетни вегетариански рецепти и подробни инструкции за правилното им приготвяне. Освен, че ще влезнете във форма, ще постигнете и пълна хармония със себе си и с хората, които ви заобикалят. Това е не просто поредната диета, а начин на живот, основаващ се на идеята за постигане на пълен баланс. Менюто се състои от безмесна храна, която е прясно приготвена с любов.

Автор

Свами Вишну Девананда

Свами Вишну Девананда е един от най-известните световни авторитети в Хатха и Раджа йога. Ученикна Свами Шивананда, той е вдъхновен от учителя си да основе Шивананда йога и Веданта центрове, най-известните от които са в САЩ, Канада и Европа.

...

Българска йога асоциация

Българска йога асоциация

Допълнителна информация

Превод Мария Ацева, 2022
Оригинален език Английски
Корици Меки
Категории КОМПЛЕКТИ И ПОРЕДИЦИ

Доставка

ДОСТАВКА

Поръчаните стоки се доставят чрез куриерскa фирмa „СПИДИ“, след като Потребителят избере начина и съответната цена за доставка на посочения от него адрес при регистрация на enthusiast.bg.

СРОК НА ДОСТАВКА

Направената поръчка ще бъде изпратена в срок до 48 часа на посочения от Потребителя адрес за доставка, и ще бъде доставена спрямо времевия диапазон за съответната услуга, предоставена от съответната куриерска фирма.
Поръчки направени след 14:00 ч. ще бъдат изпълнявани най-рано на следващия работен ден.

Ако желаете вашата поръчка да бъде изпратена възможно най-бързо, моля звъннете на телефон:

+359 878 903 665 или +359 879 009 566.

Доставката се извършва само в работни дни.

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА

enthusiast.bg ползва преференциални цени за всички свои пратки в рамките на страната касаещи услугата „врата- врата“, „врата - офис“, „oфис-офис“, „офис-автомат“ (услугата до автомат на куриерската фирма е най-евтин! Препоръчваме този вариант за доставка)
За улеснение на Потребителите и с цел избягване на грешки, enthusiast.bg използва адаптивен модул, който при направена поръчка автоматично предоставя избор на Потребителя за начина на доставка, информирайки го за съответната цена за доставка.

*За повече информация – ценова листа „Спиди“

Стойността на куриерската услуга се заплаща от клиента при доставка.
При доставка с наложен платеж, дължимата сума за стойността на поръчката и куриерската услуга се заплаща в брой на куриера срещу товарителница с опис.
Горните условия важат за доставки на територията на Република България.

За доставки извън страната, моля пишете на email адрес: dimitrov@enthusiast.bg и/или sales@enthusiast.bg. За доставки извън страната се изпозлват: "Български Пощи" АД, куриерска фирма Спиди - DPD или друг куриер спрямо изискванията на клиента.

Актулизирана информация на 31.01.2023 г.

Сайтът ни използва Бисквитки (Cookies). За повече информация, може да посетите: