За контакти +359879 009 566
+359878 903 665

#ентусиастите: Илияна Бенова - Бени

DSC_1527[1]  

По случай наближаващия седми рожден ден на „Ентусиаст“, решихме да ви запознаем с екипа, който стои зад успеха на издателството.

Илияна е най-новото попълнение в екипа ни. Това си личи по хъса и ентусиазма, с които приема предизвикателствата. Първото от тях се оказва понасянето на разнообразните прякори, които й измисляме в търсене на единствения подходящ. Ревниви сме към вече наложилото се Бени и се състезаваме да измислим нещо, с което да привлечем вниманието й.

Не че сме се съмнявали, но Империята отвръща на удара – тя ни обезоръжава с гръмогласния си смях и по детски искрения си оптимизъм. Освен поста на пиар, който зае наскоро, тя отдавна е наш любим сътрудник в ролята си на преводач и редактор. За да й признаем абсолютната мултифункционалност обаче, ще трябва да застане с името си и като автор. Вярваме, че първата нейна книга няма да изненада никого, както и че вече е време да я издадем.

Илияна не признава пораженческото „това няма как да стане“ и винаги търси варианти да постигне нещата, които смята за възможни. Запален читател, добър фотограф и единственият блогър сред нас, тя има и нова страст –боксовите тренировки steel combat, които ни карат да сме все по-предпазливи в споровете си с нея. Естествено, не можем да минем и без малко черен пиар: Илияна е човекът, който най-често изрича фразата: „Хайде да пием по чаша вино... “ и за двата месеца, откакто е при нас, в офиса бяха доставени два чифта обувки, две рокли и чанта. Тя невинно се оправдава, че се подготвя за представянията на предстоящите книги, но ние не сме сигурни, че можем да й вярваме. Още повече, че за трите букета рози, които пристигнаха за нея, не обели и дума...

Ето какво има да каже за себе си Илияна:

Като малка си мислех, че… мога да пея, но всички са се наговорили да ме убедят в противното. Сега много обичам да ходя на караоке и да пукам тъпанчетата на всички останали с вълчите си вопли.

Плейлистата ми… се състои от ретро лейм хитчета (страхотна музика от 60-те насам, която моя приятелка обедини под това общо название) и масови парчета, нашумели през последните 2-3 години.

Когато работя… обичам всичко да ми е прегледно, докато в ушите ми бумти музика. И задачите в списъка ми да са задраскани в края на деня. Девичка, какво да ви кажа.

В хладилника ми винаги има… вино и кетчуп. Да, ям мусаката си с кетчуп. Съдете ме.

Ентусиазмът за мен е… задължителен. Ако по някаква причина отсъства от живота ми, се чувствам изключително нещастна и вгорчавам живота на всичко живо около мен.

Мечтите ми най-често… биват определяни от останалите като неосъществими. Ще видим тази работа.

Страх ме е… от риби и змии. Само при мисълта за тях ме втриса.

Ако бях герой на Роалд Дал, щях да съм… откачена като Уили Уонка. И шоколадовата му фабрика не бих върнала.

Между кориците на живота ми… се редуват страници от луксозна хартия с весели картинки и такива с подгънати ъгълчета и петна от мазни пръсти. Гледам да се съсредоточавам върху първите, но за нищо на света не бих откъснала останалите.

Дата: 27 март 2017
#ентусиастите: Илияна Бенова - Бени
„Алто комюникейшънс енд пъблишинг“ ООД
„Алто комюникейшънс енд пъблишинг“ ООД

Сайтът ни използва Бисквитки (Cookies). За повече информация, може да посетите: