За контакти +359879 009 566
+359878 903 665

#ентусиастите: Виктория Бисерова

14305474_10210916671780560_8379320408798053690_o  

По случай наближаващия седми рожден ден на „Ентусиаст“, решихме да ви запознаем с екипа, който стои зад успеха на издателството.

Още със стартирането на тази скромна рубрика, се усетихме какъв автогол си вкарахме. Преди това не бяхме помислили, че колкото и да се подсмихваме на шегите, които пишем едни за други, рано или късно все ще дойде моментът да сътворим текст и за любимата ни и незаменима шефка, красивата глава на нашето издателство. Слава богу, тя има чувство за хумор, така че с леко присвито сърце и стъпвайки на пръсти, пишем за нея на самия ни седми рожден ден!

Няма да отбелязваме очевидни факти за Вики, напротив – твърдо решени сме да ви кажем няколко неща, които НЕ знаете за нея: като например, че когато посети някой град в чужбина, първо обикаля книжарниците му, а после – забележителностите; че практикува въздушна йога; или че обича хубавото бяло вино, придружено от вкусна салата с риба тон. А едно от нещата, които най-много обичаме в нея, е, че когато на някой член от екипа му избият бушоните в края на работния ден, тя мълчаливо отива до кухнята и му донася чаша вино. Знаем, и ние бихме си завиждали.

Преди да ви предоставим блицинтервюто с Вики обаче, сме решени да използваме този пост, за да я поздравим за седмия рожден ден на издателство „Ентусиаст“.  Вики, знаем колко усилия се изискват, за да бъде едно издателство на ниво цели седем години. Благодарим ти, че споделяме обща любов към книгите!

Като малка си мислех, че… да си дете е скучно.

Плейлистата ми… е на периоди – мога да слушам една песен дни наред.

Когато работя… включвам функцията „мултитаскинг“.

В хладилника ми винаги има… козметика.

Ентусиазмът за мен е… движещата сила да продължавам всеки ден.

Мечтите ми най-често… са свързани с работата.

Страх ме е… от високо.

Ако бях герой на Роалд Дал, щях да съм… Матилда.

Между кориците на живота ми… има много неиздадени книги.

Дата: 29 март 2017
#ентусиастите: Виктория Бисерова
„Алто комюникейшънс енд пъблишинг“ ООД
„Алто комюникейшънс енд пъблишинг“ ООД

Сайтът ни използва Бисквитки (Cookies). За повече информация, може да посетите: