За контакти +359879 009 566
+359878 903 665
Да заплатиш „Ангелски данък“

Да заплатиш „Ангелски данък“

С настъпването на пролетта журналистката и писателка Ирен Леви представя новата си книга „Ангелски данък“, издавана от „Ентусиаст“. Красиво написаният роман разгръща съкровена история за любовта, за грешките, за миналото, настоящото и бъдещето, които се преплитат, пресичат и разминават през погледа на една жена, търсеща себе си. Но преди да се роди отново, душата ѝ тя трябва да преодолее необичайно изпитание.

Ирен Леви е позната като сценарист и водещ на социалното предаване „Малки истории“, което се излъчва в ефира на БНТ 1 вече 10 години. „Ангелски данък“ е четвъртата ѝ книга, а вдъхновението за нея идва от романтиката и страстта на Южна Италия. В основата на романа е реалната история на близък човек на Леви, чиято самоличност авторката е обещала да запази в тайна.

Пропит с обаяние и загадъчност, „Ангелски данък“ ни среща с Моника и Микеле. Богати, красиви и успешни, те са пример за идеалната двойка. Двамата са щастливо женени и живеят във великолепно имение, сгушено сред лозята на Сицилия. Те имат и могат да имат всичко. Единственото, което им липсва, за да бъде животът им съвършен, е дете.

София е млада и очарователна художничка, чийто живот е не чак толкова перфектен. Безкрайно разочарована от неуспехите и обратите, които съдбата ѝ предоставя, тя ще се опита да промени неписаните закони на сърцето. Възможно ли е да го направи? И ще успее ли да плати своя ангелски данък?

ПОРЪЧАЙТЕ „АНГЕЛСКИ ДАНЪК“ ТУК

Да заплатиш „Ангелски данък“
„Алто комюникейшънс енд пъблишинг“ ООД
„Алто комюникейшънс енд пъблишинг“ ООД

Сайтът ни използва Бисквитки (Cookies). За повече информация, може да посетите: