За контакти +359879 009 566
+359878 903 665
Хули Леонис разкрива „Тайните на Марс“

Хули Леонис разкрива „Тайните на Марс“

По-малко от година след излизането на „Очевидната скрита истина за секса“ Хули Леонис представя втора част на най-дръзката си книга, която бързо се превърна в бестселър. „Тайните на Марс“, издавана от „Апостроф“, разкрива всичко, което трябва да знаем за една от най-важните планети в рождената ни карта. С уникалния си метод на работа и подход към астрологията Хули Леонис ни посочва пътя към самите нас и към личното ни щастие.

Астрологията е гениално езотерично познание, което може да бъде изучено технически от много хора, но от малцина може да бъде разбрано реално и в дълбочина. За първи път Хули Леонис се осмелява да повдигне завесата и да разкрие аспектите на планетата, която ни носи най-същественото познание.

Марс е моторът в нашия живот. Той задейства процесите и определя както темпото, така и начина ни на действие. Без да познаваме неговите особености и сила, трудно бихме могли да подредим пъзела на собственото си съществуване и да се свържем с личната си истина.

В „Тайните на Марс“ ще разберем какво символизира позицията на Марс за всеки един от нас и как тази тема е свързана с родовата енергия, с начина, по който отработваме енергийните нива в живота, както и със секса – как отработваме сексуалната си енергия, какво ни привлича и как бихме искали да се реализираме в сексуален план.

Според Хули Леонис жизнената ни енергия и нейното приложение са връзките ни с живота. Ако тази енергия протича конструктивно в живота ни, тогава ще сме щастливи. Ако не се случва така, няма как да се наслаждаваме дори на собствените ни успехи, защото ние следваме нечий чужд енергиен модел и не се идентифицираме с тези постижения.

„Тайните на Марс“ доказва, че никога не е късно да спрем да тичаме по пътя, който сме избрали, но усещаме, че не е нашият. Това, която трябва да направим, е да се осмелим да потърсим и да намерим истинското си Аз.

ПОРЪЧАЙТЕ КНИГАТА ТУК

Хули Леонис разкрива „Тайните на Марс“
„Алто комюникейшънс енд пъблишинг“ ООД
„Алто комюникейшънс енд пъблишинг“ ООД

Сайтът ни използва Бисквитки (Cookies). За повече информация, може да посетите: