За контакти +359879 009 566
+359878 903 665
„Нищо не може да те заличи“ – новият роман на Мишел Бюси

„Нищо не може да те заличи“ – новият роман на Мишел Бюси

Само година след световна си премиера най-новият роман на Мишел Бюси излиза за първи път у нас. В „Нищо не може да те заличи“, издаван от „Ентусиаст“, един от най-успешните френски писатели разгръща нова криминална история – завладяваща, изненадваща, с майсторски заплетена интрига и виртуозен обрат.

През 2021 г. Мишел Бюси е третият най-продаван френски автор според престижната класация на в. „Фигаро“, където неотменно присъства осем поредни години. Книгите му са преведени в над 35 държави и са носители на редица литературни отличия. На негово име дори е учредена награда, която се присъжда за най-добрите трилъри за годината.

„Аз трябва да отведа читателите си до ръба на бездната, да ги бутна и да ги уловя в последния момент“, споделя Бюси, който с впечатляваща изобретателност създава пореден оригинален криминален сюжет. „Нищо не може да те заличи“ изследва границите на родителската любов и отговаря на въпроса докъде е готова да стигне една майка в името на детето си.

Мади Либери има пълноценен и щастлив живот – тя е лекар и майка на момче, което обожава. Всяка сутрин преди първата ѝ консултация и преди синът ѝ да отиде на училище, те минават през плажа на Сен Жан дьо Люз. Понякога малкият се къпе в морето, друг път просто се разхождат. Както в онзи ден, когато Естебан има рожден ден – навършва десет години. Мади губи от поглед детето си за един кратък миг и след него вече нищо не е същото – синът ѝ изчезва. Дали не го е отнесла някоя вълна? Или някой го е отвлякъл?

Десет години по-късно Мади все още не може да се примири със загубата. Един ден тя се връща на плажа, където е изчезнало детето ѝ. И се случва немислимото. На брега забелязва момче, което прилича много на сина ѝ – същият бански, същият ръст, същото телосложение, дори същата прическа. Тя се приближава и изумлението ѝ е огромно - това е Естебан. Или неговият брат близнак.

От този момент нататък доктор Либери вече няма друга цел освен да разбере кое е това дете. Колкото повече шпионира момчето, толкова повече то ѝ прилича на изгубения ѝ син – същите страсти, същите страхове... дори същото родилно петно.

Разтърсена и объркана, Мади е сигурна в едно – Том е в опасност и само тя може да го спаси. Стига да се осмели да се изправи пред истината.

ПОРЪЧАЙТЕ КНИГАТА ТУК

„Нищо не може да те заличи“ – новият роман на Мишел Бюси
Алто комюникейшънс енд пъблишинг ООД
Алто комюникейшънс енд пъблишинг ООД

Сайтът ни използва Бисквитки (Cookies). За повече информация, може да посетите: