За контакти +359879 009 566
+359878 903 665
Очевидната скрита истина за секса

Очевидната скрита истина за секса

След излизането на книгите, посветени на темите за любовта и емоциите, известният астролог Хули Леонис се завръща с третото заглавие от поредицата „Очевидната скрита истина“. Този път авторът разобличава всичко онова, което не знаем за секса, разкрива тайните на интимния свят и доказва, че всеки от нас може да бъде щастлив. Но единственият начин това да се случи е да се вслушаме в собствената си истина, а не да се опитваме да се вместим в колективната енергийна рамка.

С уникалния си стил на поднасяне на информацията в „Очевидната скрита истина за секса“, издавана от „Апостроф“, Хули Леонис потапя читателите в темата за мъжката енергия, защото тя е тази, с която свързваме идеята за секса, а момчешката – нейният предвестник. Стъпка по стъпка авторът умело ни води по пътя към познанието за сексуалното преживяване като източник на вдъхновение и позитивна енергия, която се случва в тялото на човека и намира връзка с всяка една сфера от живота му.

Според Хули Леонис сексът е кулминацията на красотата в отношенията, а не е началото им. Той може да е магията на сливането и най-силният и качествен енергообмен на високовибрационни преживявания, ако се базира на топлота, емоции и любов. Но е възможно сексът да се превърне в инструмент за разочарование и източване на енергия. Да бъде отрова за душата. Кой път ще изберем – зависи от нас самите.

„Очевидната скрита истина за секса“ недвусмислено доказва, че познанието за емоциите, за секса, за любовта, за родовата енергия – всичко това ни помага по-добре да разберем себе си, а този процес ще ни да даде възможност по-успешно да се свържем и с останалите. Преди да се случи всичко това, трябва да започнем с революцията, или казано с други думи, промяната на собствената гледна точка. Тази революция не се свързва с външния свят, който ни заобикаля.

Това е революцията, която ще направим вътре в себе си. Това е новият поглед, с който ще погледнем на себе си и на света около нас.

Новата книга на Хули Леонис ще бъде представена на специална онлайн премиера в Деня на влюбените, 14 февруари, от 18:00 ч. във фейсбук страницата на издателство „Апостроф“.

ПОРЪЧАЙТЕ „ОЧЕВИДНАТА СКРИТА ИСТИНА ЗА СЕКСА“ ТУК.

Очевидната скрита истина за секса
„Алто комюникейшънс енд пъблишинг“ ООД
„Алто комюникейшънс енд пъблишинг“ ООД

Сайтът ни използва Бисквитки (Cookies). За повече информация, може да посетите: