За контакти +359879 009 566
+359878 903 665
„Последно повикване“ за неосъществените мечти

„Последно повикване“ за неосъществените мечти

Романът „Последно повикване“ от Ирен Леви излиза в ново, преработено издание от „Ентусиаст“. Изпълнена с емоции и преживявания, книгата разказва за група весели старчета, които се осмеляват да реализират мечтите си. Романът е зареден с приключенски дух и магически елементи.

Ирен Леви е журналист и е позната като лице от малкия екран. Зрителите свързват името ѝ с предаванията „Небивалици“, „Голите ангели“ и „Малки истории“. Ирен е сценарист на документални филми. Създател е на Ателие за фантазии, което развива детската креативност. В момента следва педагогика, част е от програмата „Заедно в час“ и е учител в първи клас в столично училище.

Авторката на „Ангелски данък“ този път представя пет осемдесетгодишни старчета, назовани с имената Юда, Лука, Йоан, Тома и Матей, които трябва да прекарат остатъка от живота си в старчески дом. Дните им минават еднообразно, докато един ден разбират, че не могат да умрат. Това откритие ги подтиква към налудничави идеи и ги кара отново да се почувстват млади и готови да покорят света.

Петимата приятели съставят план и действат. Бягат от старческия дом и заедно започват да изпълняват мечтите на всеки от тях. След всяко приключение старчетата се убеждават, че щастието е най-хубаво, когато е споделено с любимите хора. Но каква ли е цената, която ще заплатят накрая?

С доза хумор и много емоции, всеки, докоснал се до романа, става част от вълнуващите преживявания на приятелската компания. И осъзнава, че е страшно, когато животът си отиде без да е изживян истински. Хубавото е, че винаги има шанс, от който човек да се възползва и да се впусне в най-смелата си авантюра – както се случва с героите на „Последно повикване“.

ПОРЪЧАЙТЕ КНИГАТА ТУК

„Последно повикване“ за неосъществените мечти
„Алто комюникейшънс енд пъблишинг“ ООД
„Алто комюникейшънс енд пъблишинг“ ООД

Сайтът ни използва Бисквитки (Cookies). За повече информация, може да посетите: