За контакти +359879 009 566
+359878 903 665
Приключенията на „Тримата вълшебници“

Приключенията на „Тримата вълшебници“

Малко преди Коледа популярната немска писателка Щефани Дали радва най-малките читатели с най-новата си магично-приключенска история. „Тримата вълшебници“, част от детската поредица на издателство „Ентусиаст“, е сърдечна история за смелите приключенията на трима повече от симпатични герои. Книгата идва с твърди корици и очарователни цветни илюстрации, дело на авторката.

Щефани Дале е позната у нас с поредицата си за Ягодовата фея Ягодка, която е разпродадена в тираж от над един милион екземпляра в Европа. Като дете Щефани с любопитство разглежда книгите с картинки или пък рисува по стените у дома. По-късно следва Илюстрация в Университета за приложни науки в Хамбург. Днес сама създава изпълнени с фантазия и красота прекрасни светове в рисуваните книги, където човек може да изкара безметежно часове наред.

В „Тримата вълшебници“ Дале ни среща с мечето Хогс, на което много му се иска да е смело. Но затвори ли очи, то се разтреперва, че ще дойде някой призрак и ще го клъвне. Или се бои, че през нощта, докато спи сладко, някой паяк ще се настани на носа му.

За да преодолеят страховете си, Хогс и неговият приятел скунксът Поки решават да тръгнат на приключение и то точно покрай старата изоставена къща на вещиците. Плашещото е, че тя е обитавана от духове. Оказва се, че и в казана нещо зловещо бълбука...

И – упс! – приятелите се оказват част от бурно магическо приключение...

Приключенията на „Тримата вълшебници“
„Алто комюникейшънс енд пъблишинг“ ООД
„Алто комюникейшънс енд пъблишинг“ ООД

Сайтът ни използва Бисквитки (Cookies). За повече информация, може да посетите: