За контакти +359879 009 566
+359878 903 665
Книги с вълнуващи истории за силни жени

Книги с вълнуващи истории за силни жени

Както знаете, екипът на „Ентусиаст“ е предимно женски. Може би затова обичаме да четем и издаваме книги за жени. От жени за жени. В настоящата ситуация някои от нас имат повече време за себе си, а други са по-заети от всякога, но винаги намираме време за някоя хубава книга. Днес ви предлагаме три книги със завладяващи истории за неотразими жени. Всяка от тях можете да закупите с 30% отстъпка в електронната ни книжарница.

 

 „Прокълнатите кралици“

Какво е общото между императрица Сиси, Мария-Антоанета, Кристина Шведска, Евгения де Монтихо, кралица Виктория и Александра Романова. Освен живот, изпълнен с привилегии, богатство и власт, те споделят носталгия, самота, разочарование, и липса на любов.

Може би смятате, че всяка от тях е живяла във вълшебна приказка, но истината е, че всички те са преживели големи нещастия – загуба на деца, разбити бракове, отхвърляне от кралския двор. Кристина Морато ни показва истинското лице на всяка от тях, някои, завършили живота си трагично, а други – изключително достойно.

Историите им и истината за житейския им път можете да откриете в „Прокълнатите кралици“. Книгата можете да закупите ТУК с 30% отстъпка.

 

„Непокорните диви“

В тази книга ще откриете историите на седем от най-известните жени на планетата. Сред тях са Коко Шанел, Мария Калас, Джаки Кенеди и Одри Хепбърн. Красиви, пленителни, богати, известни и изглеждащи съвършени за останалия свят. Те са пример за милиони жени, които им се възхищават и искат да приличат на тях, но никой не знае какъв е животът им в действителност. Кристина Морато се опитва да разкрие най-човешката им страна. Тя хвърля светлина върху живота им отвъд успеха и славата, и показва техните страхове и слабости. Всички те имат едни и същи травми – болезнени разводи, мъчителната загуба на децата им, липсата на обич, отхвърлянето от собствените им бащи ­– но въпреки тях, успяват да останат силни, да продължат напред и да се превърнат в легенди.

Истината за живота на тези неотразими дами четете в „Непокорните диви“. Можете да я закупите ТУК с 30% отстъпка.

 

„Дамите от Ориента“

Макар и в момента да не можем да посетим любимите си дестинации, ние планираме следващото си пътуване, докато четем „Дамите от Ориента“ и съпреживяваме приключенията на седем смели жени.

Във времена, в които дори най-опитните пътешественици се разколебават от грабежите, епидемиите и тежките преходи в пустинята, седем решителни жени изоставят удобствата на западния свят и пътуват отвъд Кайро и Истанбул, за да оставят своята незаличима диря в Близкия изток. Кристина Морато ни разказва за вълнуващите приключения на тези дами, запленени от арабския свят. Как тези пътувания са променили животите им? Как великата Агата Кристи е написала „Убийство в Ориент експрес“ – един от най-емблематичните ѝ романи?

За тези авантюристични и непоколебими жени четете в „Дамите от Ориента“. Книгата можете да закупите ТУК с 30% отстъпка. 

Книги с вълнуващи истории за силни жени
„Алто комюникейшънс енд пъблишинг“ ООД
„Алто комюникейшънс енд пъблишинг“ ООД

Сайтът ни използва Бисквитки (Cookies). За повече информация, може да посетите: