За контакти +359879 009 566
+359878 903 665
„Даяна. В търсене на любовта“: нови разкрития около трагичния край на принцесата

„Даяна. В търсене на любовта“: нови разкрития около трагичния край на принцесата

Базирана на ексклузивни интервюта и широкообхватни изследвания, книгата на журналиста и писател Андрю Мортън „Даяна. В търсене на любовта“ представя последните години от живота на принцесата на Уелс. Биографията, издавана у нас от „Ентусиаст“, съдържа непубликувани подробности от записите на лейди Ди и Мортън, правени за „Даяна. Нейната истинска история от първо лице“. Авторът излага на фокус едни от най-трудните моменти на принцесата, катастрофалните последствия от брака ѝ с принц Чарлз и обстоятелствата около нейната смърт.

Андрю Мортън е един от най-известните биографи в света що се отнася до съвременните звезди и кралските особи. Сред най-хитовите му биографии са тези на принцеса Даяна, Моника Люински, Мадона, семейство Бекъм, Том Круз, Анджелина Джоли и херцога и херцогинята на Кеймбридж. Най-новите му проучвания са посветени на кралица Елизабет II и Меган Маркъл.

Премиерата на „Даяна. Нейната истинска история от първо лице“ през 1992 г. предизвиква медийна лудост и разтърсва из основи кралското семейство, дворцовата йерархия и цялото британско общество. Андрю Мортън разкрива, че принцесата сътрудничи за написването на книгата, което я превръща в нейна официална биография, но тя не обхваща напълно живота на Даяна, особено след развода ѝ с принц Чарлз до нейната смърт.

Настоящото продължение хвърля светлина върху събитията около кончината на Даяна, които се разиграват пред суровия поглед на медиите и връщат името ѝ под прожекторите. Фигури като някогашния ѝ любовник Джеймс Хюит, иконома ѝ Пол Бърел и прислужника на принц Чарлс Майкъл Фосет проговарят, докато интригуващите коментари, които принцесата прави по време на записите с Мортън и които никога не са били публикувани, се оказват изключително важни с оглед на последвалите събития. Приятели, съветници и други приближени споделят много по-открито след смъртта ѝ, отколкото преди това.

„Даяна. В търсене на любовта“ е окончателно изследване на живота на принцесата, което разглежда най-решаващия период в нейния кратък живот и дава последната дума за една от най-обичаните личности на нашето време.

„Това е книга, която успешно поставя действията на Даяна в контекст и представя неутрална оценка на тази паметна фигура“, споделят от Publishers Weekly.

„Даяна. В търсене на любовта“: нови разкрития около трагичния край на принцесата
„Алто комюникейшънс енд пъблишинг“ ООД
„Алто комюникейшънс енд пъблишинг“ ООД

Сайтът ни използва Бисквитки (Cookies). За повече информация, може да посетите: