За контакти +359879 009 566
+359878 903 665
Хули Леонис разкрива каква е силата на Любовта

Хули Леонис разкрива каква е силата на Любовта

Новата книга на известния астролог излиза едновременно с оракулски карти


В началото на най-романтичния месец Хули Леонис и издателство „Апостроф“ представят втората книга от поредицата „Приказки от XII дом“. „Любовта лекува“ пристига същевременно с комплект от петдесет оракулски карти, които служат като допълнение към магичната история. Чрез този иновативен метод читателите ще могат да се свържат с Любовта, да я усетят, да се заредят с нея и да започнат да я споделят с останалите по най-чистия и осъзнат начин.

Любовта винаги се изобразява като неповторимо състояние на щастие и често хората имат илюзорна представа за нея, която ги отдалечава от реалната. Тази емоция се крие във всеки човек, но трябва да се положат усилия за развитието ѝ и едва тогава тя може да бъде споделена с друг. По нестандартен начин Хули Леонис дава възможност да излекуваме раните си с помощта на Любовта, но преди това е необходимо да я допуснем до себе си.

Героят в приказната история отвежда читателите на поредното пътуване в търсене на себе си. Там среща жената в бяло, русалката, лодкаря и висшата жрица на прошката, които му помагат да осъзнае какво е нужно, за да достигне до Любовта. Тя се крие във всеки и винаги започва от самите нас, а ние само я споделяме с другите хора.

Оракулските карти са допълнителен инструмент, който показва в какъв момент по отношение на Любовта се намираме, какво трябва да променим, какво да приемем и какво да направим, за да стигнем до първоизточника ѝ. Комплектът съдържа книжка с инструкции, която предлага няколко начина на работа с картите. Хули Леонис съветва използването им да се извършва с въображение. Необходимо е тяхното послание да се интерпретира и усеща. Само така ще се извлече нужната информация от тях. Картите могат да се използват самостоятелно или заедно с книгата.

Хората трябва да разберат чистото намерение, след това нечистото, да се запознаят с правилата на Любовта, да осъзнаят силата на прошката, да сложат край на драмата, да си позволят да разцъфнат и чак тогава могат да се свържат с Любовта. Защото Любовта лекува.

Официалната премиера на „Любовта лекува“ ще се състои на 14 февруари от 19:00 ч. в клуб „Грамофон“.

Хули Леонис разкрива каква е силата на Любовта
„Алто комюникейшънс енд пъблишинг“ ООД
„Алто комюникейшънс енд пъблишинг“ ООД

Сайтът ни използва Бисквитки (Cookies). За повече информация, може да посетите: