За контакти +359879 009 566
+359878 903 665
„Нашите мастилени сърца“ ФИЛМЪТ с премиера през август

„Нашите мастилени сърца“ ФИЛМЪТ с премиера през август

Дълбоко емоционална, забавна и вълнуваща история за една натрадиционна първа любов, „Нашите мастилени сърца“ от Кристъл Съдърланд със сигурност е сред любимите ни книги в тийн серията на „Ентусиаст“. Ето защо с голямо вълнение очакваме нейната екранизация, чиято премиера ще се състои още този месец!

Датата е 21 август, мястото -  Amazon Prime Video. 

В главните роли влизат звездата от „Ривърдейл“ Лили Райнхарт и Остин Ейбрамс, познат от „Живите мъртви“ и „Еуфория“. Режисьор и сценарист на лентата е Ричард Тен, създател на филма „Southside with you“, вдъхновен от първата среща на Барак Обама и Мишел Робинсън. 

„Нашите мастилени сърца“ разказва история на Хенри Пейдж - безнадежден романтик, който обаче никога не се е влюбвал истински. Хенри цели да стане редактор на училищния вестник и усилено се подготвя да влезе в добър университет. Докато не среща Грейс, която е далеч от представата за момиче мечта. Тя ходи с размъкнати момчешки дрехи и носи… бастун. Но Хенри не може да спре да мисли за нея. Дали Грейс ще го допусне до себе си? И достатъчна ли е любовта, за да извади от мрака едно наранено сърце?

Трейлър на филма можете да гледате ТУК.

А повече за книгата вижте ТУК.

 

 

„Нашите мастилени сърца“ ФИЛМЪТ с премиера през август
„Алто комюникейшънс енд пъблишинг“ ООД
„Алто комюникейшънс енд пъблишинг“ ООД

Сайтът ни използва Бисквитки (Cookies). За повече информация, може да посетите: