За контакти +359879 009 566
+359878 903 665
Родители и децата играха заедно „Народна топка“ на открито

Родители и децата играха заедно „Народна топка“ на открито

Малки и големи се забавляваха с любимите игри от 80-те в спортния турнир „Ала-бала-ница – игрите на мама и тате“

 

Спортният турнир „Ала-бала-ница – игрите на мама и тате“ се проведе на 8 октомври 2022 г. (събота) в столичния парк „Борисова градина“ под патронажа на кмета на район „Средец“ Трайчо Трайков. Събитието е част от инициативата „Играем ЗаЕдно“ на издателство „Ентусиаст“. То обедини родители и техните деца, които заедно се забавляваха с любимите игри от миналото: „Народна топка“, „Пиян морков“, „Скачане на ластик“, „Надуване на балончета от дъвка“ и др. Освен в класическите игри на открито, семействата се включиха и в творческата работилница, в която малките художници разгърнаха въображението си с помощта на илюстратора на книгата „Ала-бала-ница“ Лада Янкова под зоркия поглед на автора Силвия Валентино. Водещ на детския турнир беше известният глас на радио NJOY - Генчо Генчев, познат на публиката и като „Инспектор NJOY”.

Игрите на 80-те донесоха на децата и техните родители много поводи за усмивки, а най-подготвените участници бяха отличени със специални призове и с награди, осигурени от спортен магазин Sport Depot, основни партньори на събитието. Турнирът беше подкрепен и от детска тенис школа Smile Tennis, Smile Events, дамски фитнес клуб „Феерия“, софтуерна компания Hopix IT, Книжен център „Гринуич“, фондация „Детски книги“, трапезна вода Esse и „Албо груп“, които се включиха и като съдии в игрите. Спортният турнирът се проведе с медийното партньорство на purvite7.bg и maikomila.bg.

Целият екип на издателство „Ентусиаст“ отправя благодарности към всички партньори, подкрепили инициативата, както и към всички семейства, които превърнаха съботния ден във весел спортен празник.

Родители и децата играха заедно „Народна топка“ на открито
„Алто комюникейшънс енд пъблишинг“ ООД
„Алто комюникейшънс енд пъблишинг“ ООД

Сайтът ни използва Бисквитки (Cookies). За повече информация, може да посетите: