За контакти +359879 009 566
+359878 903 665
Хули Леонис: „Хората не искат да чувстват“

Хули Леонис: „Хората не искат да чувстват“

В началото на есенния сезон известният астролог и автор Хули Леонис представи най-новата си книга „Преходът към себе си“. Официалната премиера на последното му хитово заглавие се състоя на 7 октомври 2020 г. в бар „Singles“, София, където се събраха десетки негови почитатели.

„С новата си книга Хули Леонис отново ни провокира с нетрадиционния си подход. Той разкрива как влиянието на зодиакалните знаци ни помага да постигнем хармонична връзка със себе си“, каза управителят на издателство „Апостроф“ Виктория Бисерова. „Преходът към себе си“ се появи спонтанно, но смятам, че излиза в точния момент. Защото сега повече от всякога имаме нужда да преоткрием личната си истина.“

Авторът Хули Леонис не само очерта предизвикателствата, които среща всеки от зодиакалните знаци в настоящия период на трудности, но отговори на десетки читателски въпроси по темите за себепознанието и родовата енергия – ключови за неговия метод на интерпретация.

„Преходът към себе си“ е едно позволение всеки да бъде себе си. И въпреки че това звучи много хубаво, е невъзможно, тъй като хората отказват да го направят. Хората не искат да чувстват, а влизат в установените норми, които доминират съществуването ни“, каза Леонис. „В целия преход аз помагам на хората да се свържат със себе си, със собственото си подсъзнание и да получат отговорите сами. Което звучи страшно. Не можем да очакваме промяната да дойде отвън, тя трябва да бъде позволена отвътре.“

„Човек смята, че ако бъде себе си, ще бъде самотен, необичан и никой няма да му обръща внимание. А всъщност, когато човек не е себе си, е напълно объркан, а животът става кошмарен“, заключи авторът.

Хули Леонис разкри, че следващата му книга „Очевидната скрита истина за секса“ ще се появи точно за 14 февруари 2021 г. и ще бъде последвана от още две книги от поредицата „Очевидните скрити истини“.

Хули Леонис: „Хората не искат да чувстват“
Алто комюникейшънс енд пъблишинг ООД
Алто комюникейшънс енд пъблишинг ООД

Сайтът ни използва Бисквитки (Cookies). За повече информация, може да посетите: