За контакти +359879 009 566
+359878 903 665

Путин, войната и ние. Апокалипсисът - ужасни факти от Русия, Украйна и България

850 въпроса и отговора
850 въпроса и отговора
Спящата красавица
Спящата красавица
Автор: Огнян Стефанов 36207
Наличност: Наличен

ISBN: 978-619-164-602-9

Достоверен разказ и провокация за откровен разговор как се стигна до ада на войната, който Владимир Путин отвори в Украйна. Как болната мечта на господаря на Кремъл да властва не само в Русия, но и над Украйна, Европа и дори света разиграва пред очите ни историята за Конниците на апокалипсиса, описана в Откровенията на Йоан от Библията. Доказателства за това как руският президент и неговата армия опитват да сбъднат зловещото пророчество за края на света получаваме всеки ден, но и много тайни остават скрити. 

Тази книга събира и подрежда известни, но и не толкова популярни факти за причините за агресията на Кремъл, осветява упорито крити епизоди от биографията на Путин, търси дълбоко в историята и настоящето и дава отговори как се стигна дотук. 

Колко са завоевателните войни, които Русия губи? Как въпреки всичко украинците разбиват мита за непобедимостта на втората армия в света. Къде сме ние и колко срамни тайни крият българо-руските отношения? Отдавна е време за този разговор.

 

Автор

Огнян Стефанов

Огнян Стефанов е журналист и автор на документални книги. Роден е в Плевен. Работил е в някои от най-големите печатни издания в България, а през 2006 г. създава сайта „Фрог нюз“, превърнал се в медия за журналистически разследвания и сурови критики на корупцията във властта и магистратурата. Автор е на шест книги, между които „Кома“, „Мафията от КГБ до ДС“, ...

Допълнителна информация

Година 2024
Дизайн Тони Ганчев
Обем 392 с.
Формат 14 х 21 см
Корици Меки
Категории Enthusiast Books

За медиите

Две години след старта на руския терор в Украйна разследващият журналист Огнян Стефанов представя своите очерци по темата. „Путин, войната и ние“, публикувана от „Ентусиаст“, изследва обстоятелствата от миналото и настоящето, които водят до трагичните събития, на които сме свидетели днес, както и каква е позицията на България в конфликта. Авторът свързва болната амбиция на господаря на Кремъл за власт извън границите на своята държава с историята за Конниците на апокалипсиса, описана в Откровенията на Йоан от Библията.

Огнян Стефанов работи в някои от най-големите печатни издания в България, а през 2006 г. създава сайта „Фрог нюз“, превърнал се в медия за журналистически разследвания и сурови критики на корупцията в управлението и магистратурата. Автор е на шест книги, между които „Кома“, „Мафията от КГБ до ДС“, „Господари на моргата“, „Интервю с диктатор“ и др.

С новата си документална книга журналистът провокира към откровен разговор за това как се стигна до ада на войната, който руският президент отвори в Украйна. Стефанов събира и излага множество известни и непознати сведения, които служат за претекст на Кремъл да започне жестокия конфликт, хвърля светлина върху упорито прикривани моменти от биографията на Владимир Путин и говори за фалшивата пропаганда, която се разпространява в България.

Авторът разказва за военната намеса на Русия, която подклажда чужди конфликти; за ниската ефикасност на нейния държавен апарат; за тезата на Александър Дугин, че украинският народ трябва да бъде избиван; за неразрушимите руско-български корупционни схеми; за съмнителната статия на Путин, с която обосновава решението си да започне „специална военна операция“; за украинските контрааргументи в прочита на историята; за връзката между „Турски поток“ и войната; за психологията на диктатора и разкрива още много смущаващи факти за унищожителните действия на Кремъл.

Колко са завоевателните войни, които Русия губи? Как въпреки всичко украинците разбиват мита за непобедимостта на втората армия в света? Колко срамни тайни крият българо-руските отношения? Според Огнян Стефанов отдавна е време тези истини да бъдат казани. С всеки изминал ден хората получават доказателства за това как кремълският лидер и неговата армия се опитват да сбъднат зловещото пророчество за края на света, но и много сведения остават скрити.

Доставка

ДОСТАВКА

Поръчаните стоки се доставят чрез куриерскa фирмa „СПИДИ“, след като Потребителят избере начина и съответната цена за доставка на посочения от него адрес при регистрация на enthusiast.bg.

СРОК НА ДОСТАВКА

Направената поръчка ще бъде изпратена в срок до 48 часа на посочения от Потребителя адрес за доставка, и ще бъде доставена спрямо времевия диапазон за съответната услуга, предоставена от съответната куриерска фирма.
Поръчки направени след 14:00 ч. ще бъдат изпълнявани най-рано на следващия работен ден.

Ако желаете вашата поръчка да бъде изпратена възможно най-бързо, моля звъннете на телефон:

+359 878 903 665 или +359 879 009 566.

Доставката се извършва само в работни дни.

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА

enthusiast.bg ползва преференциални цени за всички свои пратки в рамките на страната касаещи услугата „врата- врата“, „врата - офис“, „oфис-офис“, „офис-автомат“ (услугата до автомат на куриерската фирма е най-евтин! Препоръчваме този вариант за доставка)
За улеснение на Потребителите и с цел избягване на грешки, enthusiast.bg използва адаптивен модул, който при направена поръчка автоматично предоставя избор на Потребителя за начина на доставка, информирайки го за съответната цена за доставка.

*За повече информация – ценова листа „Спиди“

Стойността на куриерската услуга се заплаща от клиента при доставка.
При доставка с наложен платеж, дължимата сума за стойността на поръчката и куриерската услуга се заплаща в брой на куриера срещу товарителница с опис.
Горните условия важат за доставки на територията на Република България.

За доставки извън страната, моля пишете на email адрес: dimitrov@enthusiast.bg и/или sales@enthusiast.bg. За доставки извън страната се изпозлват: "Български Пощи" АД, куриерска фирма Спиди - DPD или друг куриер спрямо изискванията на клиента.

Актулизирана информация на 31.01.2023 г.

Сайтът ни използва Бисквитки (Cookies). За повече информация, може да посетите: