За контакти +359879 009 566
+359878 903 665

Слушай своето тяло и яж. Стоп на контрола!

Код 93
Код 93
Пътника без лице
Пътника без лице
Автор: Лиз Бурбо 36223
20.00 лв. 2999-10-10 Печатно издание
Наличност: Наличен

ISBN: 978-619-164-614-2

Купи с отстъпка

заедно с други книги от:

Лиз Бурбо

Темата за храненето и различните видове режими е изключително популярна през последните години. Тя е в основата на доходоносна индустрия, която генерира безброй продукти и предлага чудотворни рецепти и диети, в повечето случаи със съмнителен ефект.

Тази книга няма нищо общо с тях, защото целта ѝ не е да ви предлага готови отговори или менюта и да ви обещава чудодейни резултати, а да ви накара да откриете причините, различни от глада, които ви подтикват да ядете. Тя ще ви накара да осъзнаете по какъв начин и до каква степен контролирате диетата си и как този контрол може да бъде вреден за вас; ще ви научи бързо да разпознавате емоционалните рани, които ви пречат да се храните пълноценно; ще ви помогне да обичате и да приемате физическото си тяло, както и всичко, което сте вие във всеки един момент.

Лиз Бурбо предлага оригинална гледна точка за връзката между физическото тяло и емоционалните, психическите и душевните ни преживявания. Със своите прости и достъпни съвети и техники тя ще ви помогне завинаги да преобразите живота си и да промените връзката си с храната, за да се радвате на здраво и хармонично тяло.

Автор

Лиз Бурбо

Световноизвестната писателка Лиз Бурбо е автор на 26 книги, които са продадени в близо 5 милиона екземпляра. От откриването на нейната школа през 1982 година учението й е помогнало на огромен брой хора да направят конкретни промени във всекидневието си и да подобрят живота си. СЛУШАЙ СВОЕТО ТЯЛО – най-голямото училище по личностно развитие в Канада – вече има свои работни ателиета ...

Допълнителна информация

Година 2024
Превод Гергана Соколова
Оригинален език Френски
Дизайн Ивайла Пеева
Обем 208 с.
Формат 14 х 21 см
Корици Меки
Категории Enthusiast Books

За медиите

Специалистът по личностно развитие Лиз Бурбо предлага своята гледна точка за начина, по който се храним, и какво е неговото значение за нашето психическо, физическо и емоционално състояние. Най-новата ѝ книга у нас „Слушай своето тяло и яж. Стоп на контрола!“, издавана от „Ентусиаст“, разкрива какво можем да научим за себе си от хранителните си навици.

От откриването на школата ѝ през 1982 г. Лиз Бурбо е помогнала на огромен брой хора да направят конкретни промени и да подобрят живота си. СЛУШАЙ СВОЕТО ТЯЛО е най-голямото училище по личностно развитие в Канада и има свои работни ателиета в повече от 25 страни. Бурбо е автор на 27 книги, които са продадени в близо 10 милиона екземпляра в целия свят.

Темата за храненето и различните видове режими е особено популярна в глобален мащаб през последните години. Тя е в основата на печеливша индустрия, която генерира безброй продукти и предлага чудотворни рецепти и диети, в повечето случаи със съмнителен ефект.

В настоящата книга Бурбо не предлага готови отговори или менюта и не обещава чудодейни резултати, а кара хората да открият причините, различни от глада, които ги подтикват да ядат. Тя ще ни помогне да осъзнаем по какъв начин и до каква степен контролираме диетата си и как този контрол може да бъде вреден за нас; ще ни научи бързо да разпознаваме емоционалните си рани, които ни пречат да се храним пълноценно; ще ни подтикне да обичаме и да приемаме физическото си тяло, както и всичко, което сме ние във всеки един момент.

Лиз Бурбо дава оригинален поглед за връзката между физическото тяло и емоционалните, психическите и душевните ни преживявания. Със своите прости и достъпни съвети и техники тя ще ни помогне завинаги да преобразим живота си и да променим отношението си към храната, за да се радваме на здраво и хармонично тяло.

Доставка

ДОСТАВКА

Поръчаните стоки се доставят чрез куриерскa фирмa „СПИДИ“, след като Потребителят избере начина и съответната цена за доставка на посочения от него адрес при регистрация на enthusiast.bg.

СРОК НА ДОСТАВКА

Направената поръчка ще бъде изпратена в срок до 48 часа на посочения от Потребителя адрес за доставка, и ще бъде доставена спрямо времевия диапазон за съответната услуга, предоставена от съответната куриерска фирма.
Поръчки направени след 14:00 ч. ще бъдат изпълнявани най-рано на следващия работен ден.

Ако желаете вашата поръчка да бъде изпратена възможно най-бързо, моля звъннете на телефон:

+359 878 903 665 или +359 879 009 566.

Доставката се извършва само в работни дни.

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА

enthusiast.bg ползва преференциални цени за всички свои пратки в рамките на страната касаещи услугата „врата- врата“, „врата - офис“, „oфис-офис“, „офис-автомат“ (услугата до автомат на куриерската фирма е най-евтин! Препоръчваме този вариант за доставка)
За улеснение на Потребителите и с цел избягване на грешки, enthusiast.bg използва адаптивен модул, който при направена поръчка автоматично предоставя избор на Потребителя за начина на доставка, информирайки го за съответната цена за доставка.

*За повече информация – ценова листа „Спиди“

Стойността на куриерската услуга се заплаща от клиента при доставка.
При доставка с наложен платеж, дължимата сума за стойността на поръчката и куриерската услуга се заплаща в брой на куриера срещу товарителница с опис.
Горните условия важат за доставки на територията на Република България.

За доставки извън страната, моля пишете на email адрес: dimitrov@enthusiast.bg и/или sales@enthusiast.bg. За доставки извън страната се изпозлват: "Български Пощи" АД, куриерска фирма Спиди - DPD или друг куриер спрямо изискванията на клиента.

Актулизирана информация на 31.01.2023 г.

Сайтът ни използва Бисквитки (Cookies). За повече информация, може да посетите: