За контакти +359879 009 566
+359878 903 665

Код 93

Унгарски танци на Тенерифе
Унгарски танци на Тенерифе
Слушай своето тяло и яж. Стоп на контрола!
Слушай своето тяло и яж. Стоп на контрола!
Автор: Оливие Норек 36222
20.00 лв. 2999-10-10 Печатно издание
Наличност: Наличен

ISBN: 978-619-164-615-9

15.00 лв. Електронно издание

ISBN: 978-619-164-621-0

Кастриран труп, който се съживява на масата за аутопсия. Мобилен телефон, звънящ в тялото на млад наркоман, починал от необясними изгаряния. Анонимни писма – първата следа към мистериозното досие „Код 93“.

Въпреки петнайсетте години работа в полицейското управление на бедното парижко предградие Сен Сен Дени капитан Виктор Кост е убеден, че това разследване ще бъде много различно от обичайните за 93-ти департамент. И се оказва прав – от обществото на богатите и властимащи парижани до обитателите на гетото капитан Кост ще измине дълъг път, който ще го отведе до много по-опасни и грандиозни престъпни схеми.

Написана от бивш полицай, „Код 93“ се откроява със своята автентичност, дължаща се преди всичко на опита на своя автор. Това гмуркане в свят, в който престъпните манипулации на политическите и финансовите кръгове стигат отвъд разума, ще ви остави без думи.

 

„Сюжет, от който няма да си поемете дъх чак до самия финал.“ - L`Express

Автор

Оливие Норек

Оливие Норек е лейтенант от полицията в продължение на петнайсет години, преди да се посвети на писането на книги и сценарии. Носител е на редица литературни награди в криминалния жанр. „Код 93“ е неговият първи роман – начало на трилогията за капитан Виктор Кост.

...

Допълнителна информация

Година 2024
Превод Иван Баталов
Оригинален език Френски
Дизайн Ивайла Пеева
Обем 288 стр.
Формат 14 х 21 см
Категории Enthusiast Books

За медиите

Френският писател и бивш полицай Оливие Норек стъпва на литературната сцена в България с най-успешния си криминален роман „Код 93“. Книгата, издавана от „Ентусиаст“, ще отведе читателите в най-опасния квартал на Париж, прочут с особено жестоки престъпления, и ще им представи един по-суров поглед върху френската столица. Поради голямата автентичност в сюжета, дължаща се на опита на своя автор, заглавието мигновено покорява публиката в Европа и САЩ.

След петнайсет години като лейтенант в полицията Оливие Норек се посвещава на писането на книги и сценарии, което му носи редица литературни награди в криминалния жанр. Авторът споделя, че голям процент от романите му са базирани на факти и реални събития от работата му като служител на реда, което ги прави едновременно увлекателни и обезпокоителни. „Код 93“ е писателският дебют на Норек, който поставя началото на трилогията за капитан Виктор Кост.

Мистерията в тази история се заплита от самото начало, когато Виктор Кост и екипът му се сблъскват с няколко странни случая. Кастриран труп се съживява на масата за аутопсия, а малко по-късно мобилен телефон позвънява от тялото на млад наркоман, починал от необясними изгаряния. Едновременно с това капитан Кост започва да получава анонимни писма, които се оказват първата следа към загадъчното досие „Код 93“.

Въпреки петнайсетте години работа в полицейското управление на бедното парижко предградие Сен Сен Дени Виктор Кост е убеден, че това разследване ще бъде много различно от обичайните за 93-ти департамент. И се оказва прав – от обществото на богатите и властимащи парижани до обитателите на гетото капитанът ще измине дълъг път, който ще му разкрие много по-опасни и грандиозни престъпни схеми.

Динамичен, ужасяващ и завладяващ, „Код 93“ пренася в свят, в който престъпните манипулации на политическите и финансовите кръгове стигат отвъд разума.

Доставка

ДОСТАВКА

Поръчаните стоки се доставят чрез куриерскa фирмa „СПИДИ“, след като Потребителят избере начина и съответната цена за доставка на посочения от него адрес при регистрация на enthusiast.bg.

СРОК НА ДОСТАВКА

Направената поръчка ще бъде изпратена в срок до 48 часа на посочения от Потребителя адрес за доставка, и ще бъде доставена спрямо времевия диапазон за съответната услуга, предоставена от съответната куриерска фирма.
Поръчки направени след 14:00 ч. ще бъдат изпълнявани най-рано на следващия работен ден.

Ако желаете вашата поръчка да бъде изпратена възможно най-бързо, моля звъннете на телефон:

+359 878 903 665 или +359 879 009 566.

Доставката се извършва само в работни дни.

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА

enthusiast.bg ползва преференциални цени за всички свои пратки в рамките на страната касаещи услугата „врата- врата“, „врата - офис“, „oфис-офис“, „офис-автомат“ (услугата до автомат на куриерската фирма е най-евтин! Препоръчваме този вариант за доставка)
За улеснение на Потребителите и с цел избягване на грешки, enthusiast.bg използва адаптивен модул, който при направена поръчка автоматично предоставя избор на Потребителя за начина на доставка, информирайки го за съответната цена за доставка.

*За повече информация – ценова листа „Спиди“

Стойността на куриерската услуга се заплаща от клиента при доставка.
При доставка с наложен платеж, дължимата сума за стойността на поръчката и куриерската услуга се заплаща в брой на куриера срещу товарителница с опис.
Горните условия важат за доставки на територията на Република България.

За доставки извън страната, моля пишете на email адрес: dimitrov@enthusiast.bg и/или sales@enthusiast.bg. За доставки извън страната се изпозлват: "Български Пощи" АД, куриерска фирма Спиди - DPD или друг куриер спрямо изискванията на клиента.

Актулизирана информация на 31.01.2023 г.

Сайтът ни използва Бисквитки (Cookies). За повече информация, може да посетите: